Nieuws

Band uitgevallen

06/06/2024

Wederom heeft wegens zeer trieste omstandigheden een band afgezegd, ook hiervoor hebben we natuurlijk alle begrip.

Strormbringer komt niet helaas... Maar we hebben me toch een

vervanger weten te krijgen !!!! .......
Bekend van vele TV uitzendingen en spetterende Live optredens:

THE GLAMROCKS !!!


Band uitgevallen

03/06/2024

Door familie omstandigheden zal de band Master Of Spam helaas niet op kunnen treden, wij wensen de band veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Ter vervanging zal nu ''Don't Look Back'' een fantastische show komen wegzetten.

 


2 nieuwe namen bekend!

24/11/2023

ON THE ROAD AGAIN.

Zal een geweldig optreden gaan verzorgen op de ''undercover stage''.


PINK FLOYD !

03/10/2023

PINK FLOYD SESSIONS


De muzikanten van o.a. Her Majesty, Navarone, Rude Boy en BZB hebben elkaar gevonden in de liefde voor Pink Floyd. Samen benaderen ze het geluid van het origineel zo goed, dat het publiek zich weer helemaal terug in de jaren 70 waant. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijke (psychedelische) Pink Floyd beleving bij High Voltage te Bergharen


Pink Floyd Sessions is Bauke Bakker: drum en zang, Arn Kortooms: bas en zang, Kees Lewiszong: gitaar en zang, Matthijs van Beek: gitaar en zang, Len van de Laak: toetsen, Robert van Asseldonk: Saxofoon.


Weer een artiest bekend!

08/09/2023

RUMBONES

Rumbones is een eerbetoon aan de legendarische punkrockers, de Ramones. RUMBONES bestaat sinds 2014 uit Hugo Koch (zang), Niels Withaar (bas), Ric Rumbones (gitaar) en Jeroen Rumbones (drums). Ze geven een energieke en authentieke show die de geest en het geluid van de Ramones weergeeft. RUMBONES speelt alle klassieke Ramones nummers, zoals Blitzkrieg Bop, I Wanna Be Sedated, Rockaway Beach en Sheena Is a Punk Rocker. Ze hebben op verschillende podia en festivals opgetreden, zoals Little Devil, Paaspop en Rocktoberfest. RUMBONES is de ultieme Ramones tribute band voor alle fans van de punkrock pioniers.


Groot nieuws!

29/08/2023

U2TWO

U2TWO is een van de beste U2 tribute bands ter wereld. Ze staan bekend om hun geweldige gelijkenis met de originele band, vooral de zanger Sam Kramer, die als twee druppels water op Bono lijkt en klinkt. U2TWO speelt al sinds 2003 de grootste hits van U2, zoals With or Without You, One, Beautiful Day en Sunday Bloody Sunday. Ze hebben meer dan 4 miljoen views op YouTube en hebben op vele festivals en podia opgetreden. U2TWO brengt een energieke en authentieke show die elke U2 fan zal bekoren. Op 8 Juni 2024 kunt u ze live zien op High Voltage!

 


Nieuwe band bekend!

06/07/2023

STORMBRINGER

Stormbringer is een eerbetoon aan Deep Purple, de legendarische classic rock band. De band bestaat uit ervaren muzikanten die de grootste hits van Deep Purple spelen met veel passie en vakmanschap. Ze brengen een authentieke en krachtige show die de fans van Deep Purple zal verrassen. Van Highway Star en Burn tot Mistreated en Child in Time, Stormbringer speelt alle klassiekers met oog voor detail en energie. Ze spelen ook Smoke on the Water, de bekendste riff aller tijden. Stormbringer laat het hele spectrum van Deep Purple horen, van de eerste hit Hush uit 1968 tot de reünie van de MK II line up in 1984. Of je nu houdt van de Mark I, II, III, IV, VII of VIII line up, Stormbringer zal je versteld doen staan met hun pure rockkwaliteit. Klassieke rock verdient een klassiek en authentiek eerbetoon, krachtig, ontroerend, verpletterend.


Eerste band High Voltage 2024 bevestigd!

14/06/2023

MUSEST

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid. Dit omdat het bijna onmogelijk is om muzikaal dezelfde synergie en energie van dit wereldberoemde rocktrio te evenaren. Musest is de enige Muse-tribute die dit kan. Sinds 2007 speelt deze Nederlandse tribute band bijna het gehele live-repertoire van Muse. Elk nummer, met passie en technische perfectie uitgevoerd, in combinatie met een overweldigende live performance maakt Musest de tribute die je moet zien. Talloze nationale en internationale optredens, indrukwekkende recensies, radio airplay en meer dan 1.000.000 YouTube hits zijn dan ook het ultieme bewijs dat Musest zich ‘The World’s No.1 Muse Tribute’ mag noemen.  


EARLY BIRD TICKETS ZIJN VANAF NU VERKRIJGBAAR!

14/06/2023